Over Taxicentrale Reidsma

Taxicentrale Reidsma staat voor gastvrijheid en stiptheid. Onze taxichauffeurs zien het verlenen van service als een vanzelfsprekendheid en zijn altijd correct en vriendelijk. Taxicentrale Reidsma zorgt ervoor dat u ontspannen en stipt op tijd op uw bestemming arriveert.

Wie Zijn Wij?

De Taxicentrale is in 1999 opgericht. Men realiseerde een service gericht taxibedrijf, met medewerkers die graag omgaan met klanten en die door service en kwaliteit een vertrouwensband opbouwen met klanten en opdrachtgevers.


meer weten

Sinds de oprichting in 1999 is taxi Reidsma gegroeid tot een waardig bedrijf met veel zorg naar de klant toe. Dit heeft er toe geleid dat ons wagenpark is uitgegroeid tot 6 taxi’s, 4 taxi busjes, 1 Chrysler grand voyager en 12 vakkundige chauffeurs. Voor onze klanten zijn wij 365 dagen per jaar in touw. Aan onze passagiers en opdrachtgevers willen wij herkenbaar, betrouwbaar en veilig personenvervoer bieden, terwijl onze medewerkers hun werkomgeving als prettig, boeiend en inspirerend ervaren.

Onze chauffeurs die er voor zorgen dat wij 7 dagen in de week voor u klaar staan. Tevens zijn onze chauffeurs in het bezit van het verplichte EHBO diploma, sociale vaardigheid. Voor de rolstoelbus is de chauffeur in het bezit van het diploma doelgroep vervoer.

Reeds vele klanten zijn door ons naar volle tevredenheid vervoerd. Voor al uw bestemmingen in Nederland kan je bij Taxicentrale Reidsma uw taxi (bus) bestellen of reserveren.


Wat Doen Wij?

Onze taxi’s komt u vaak tegen op de luchthaven Schiphol, Sneek, Lemmer, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen. Taxicentrale Reidsma heeft chauffeurs in dienst die de Engelse, Duitse, Friese en Nederlandse taal uitstekend beheersen. Maak uw wensen gerust kenbaar!


meer weten
Onze Diensten:
  • Taxi
  • Luchthavenvervoer
  • Ziekenvervoer
  • Groepsvervoer
  • Vervoer voor minder mobiele mensen

Klik hier voor alle diensten

Van A naar B en weer terug: Wij brengen u van de voordeur naar uw bestemming en indien gewenst leveren wij u ook thuis af.

Ons werkgebied: lokaal, regionaal én internationaal. De belangrijkste werkgebieden van Taxicentrale Reidsma zijn luchthaven Schiphol, Sneek, Lemmer, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen. Maar de dienstverlening van Taxicentrale Reidsma is internationaal.

Hoe Reserveren?

Je kan op 3 manieren een taxi reserveren:

BEL 0514-56 91 00

BEL 0514-56 91 00

Ons Wagenpark?

Audi A6 Avant

Luxevervoer - Straat taxi - Schiphol Taxi

Wij vervoeren dagelijks veel klanten. Korte afstanden of lange afstanden. In onze comfortabele auto’s zit u altijd goed.

Audi

Luxevervoer - Straat taxi - Schiphol Taxi

“Een bruiloft of een evenement, met Taxi Reidsma wordt u extra verwend.”

Audi A6 Avant

Luxevervoer - Straat taxi - Schiphol Taxi

Onze luxe wagens zijn voorzien van privacy ramen, waardoor u ongestoord kunt werken terwijl wij u naar uw bestemming brengen.

Audi

Luxevervoer - Straat taxi - Schiphol Taxi

“Lopend of slecht ter been Taxi Reidsma brengt u overal heen.”

Chrysler Grand Voyager

Groepsvervoer - Schiphol Taxi

Wij kunnen ook voldoen aan vervoer voor een grotere groep. Wij zijn in het bezit van verschillende luxe busjes. Waar u ook veel bagage in mee kunt nemen.

Chrysler

Groepsvervoer - Schiphol Taxi

“Is het Friesland of Schiphol, bij Taxi Reidsma is niets te dol.”

Mercedes Transporter

Rolstoelvervoer - Ziekenvervoer

Bent u gebonden aan een rolstoel, scoot-mobiel of dergelijken kunnen wij u ook van dienst zijn.

Mercedes

Rolstoelvervoer - Ziekenvervoer

“Een rolstoel is voor ons geen probleem, wij brengen u overal heen.”

Wij zijn in het bezit van het TX-keurmerk

TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Het TX-Keur staat voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer.

De kwaliteit en veiligheid van een taxirit zijn de belangrijkste pijlers waarop het TX-Keur is gebouwd. De stichting TX-Keur biedt een volledig pakket aan in de vorm van reglementen TX-Keur waarmee een taxi ondernemer aan kan tonen dat het bedrijf aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Het is een evenwichtig pakket en het bevat heldere richtlijnen waaraan de ondernemer die het TX-Keur wil halen moet voldoen. De belangen van reizigers, opdrachtgevers en taxi ondernemers zijn bij het TX-Keur in balans, waardoor TX-Keur het landelijke kwaliteitskeurmerk van de volledige taxi branche is.

Wil je meer weten over Stichting TX-Keur ?
- Klik hier -

Bekijk hier ons filmpje

Adres: Binnenbaardt 9, 8532BP Lemmer, Nederland
Telefoon: (+31) 0514-56 91 00
E-mail: info@taxicentralereidsma.nl